Нашата мисия е Вашето здраве!

Ние сме Хербамедика

От 1994 година насам се грижим да произвеждаме и дистрибутираме висококачествени хранителни добавки с натурален състав. Към днешна дата можем да ви предложим над 200 продукта, предназначени за лечение и профилактика на множество здравословни проблеми.

Стремежът ни е да работим само с най-добрите експерти в България и Европа, за да ви предложим пълноценна и многоспектърна грижа за Вашето здраве. Нашият подход е холистичен и е свързан с разбирането, че тялото е система, за която трябва да се грижим цялостно. Благодарим Ви, че избирате нашите продукти.

Светът на Д-р Радослав Тошков

Д-р Радослав Тошков е един от малкото български лекари, които се занимават с функционална медицина.

Това е форма на холистична медицина, която цели да третира човека, а не просто неговите симптоми. Д-р Тошков създава компанията Хербамедика още в студентските си години. Заедно с бранда се развива и той като професионалист, за да може днес да ви предложи пълния спектър на здравна грижа – диагностика, лечение и профилактика.

Нашите партньори

DeTox Center

Център за иновативна медицина, където ще намерите най-добрите експерти за всеки здравословен проблем и всяка ваша нужда. Предлага диагностика, терапия и профилактика.

Herbamedica

Натурални хранителни добавки и билкови продукти с най-високо качество. Възползвайте се от над 200 продукта за лечение и профилактика.

Lifestore.bg

Онлайн магазин, който предлага пълния спектър продукти за добро здраве – био, натурални и здравословни храни, напитки и продукти за живот.